Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, opłukać i osączyć. Czosnek obrać i zmiażdźyć. Pieprz utłuc w moździerzu. Na oliwie podsmażyć krótko czosnek, dodać całe pieczarki oraz pieprz i smażyć 5 min. Doprawić sokiem z cytryny, gorczycą i solą. Grzyby dusić jeszcze 10 min, aż sos wyparuje. Następnie ostudzić i podawać na przystawkę lub jako dodatek do dań mięsnych.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Na kolację może być nawet czosnek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    smaczna przystawka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !