Sposób przygotowania

Bułeczki kroimy na pół.
Każdą połówkę smarujemy masłem.
Bułki przekładamy serem i posypujemy siekaną rzeżuchą.
Składamy i opiekamy w opiekaczu ok 5-7 in.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    suuupeeer przeeepisssss....!!!!!!!!!!!!! hahahaha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    nam bardzo smakowały :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    z rzezuchą - podoba mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !