Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem z orzechów włoskich do mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 100 gram
cytryna 1 sztuka
rozmaryn do smaku
bazylia do smaku
pieprz do smaku
sól do smaku
orzechy włoskie 100 mielone

Przepis i sposób przygotowania na: Krem z orzechów włoskich do mięs

Do miski wsypujemy orzechy włoskie i łączymy je z majonezem , w kamiennym moździerzu ucieramy wszystkie przyprawy na drobny pył i dodajemy do kremu . podajemy od razu po przygotowaniu .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak