Sposób przygotowania

Mięso wstawić do garnka z wodą. Dodać pokrojoną włoszczyznę. Gotować 20-30 min. Wyjąć mięso. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę i wrzucić do garnka wraz z kaszą. gotować jeszcze 30 min, od czasu do czasu mieszając. Dodać przyprawy i pokrojoną natkę pietruszki. Można dodać obrane kawałki mięsa

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Aż mi się zachciało takiego krupniku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rafał17

    super klasyka
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Chętnie się wproszę na porcyjkę tej klasyki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Chętnie się wproszę na porcyjkę tej klasyki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    moja ulubiona zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam krupniczek i dziś miałam go n obiad :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam tą zupę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ulaaa

    nie przepadam za tą zupą ale może spróbuję:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !