Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Dynię obieramy, usuwamy nasiona i kroimy w kostkę, Oba pory myjemy i z jednego odkrajamy zieloną część, użyjemy jednego całego pora,a drugiego tylko białą część. Pory kroimy w plasterki. Czosnek obieramy i drobno siekamy. Podsmażamy na odrobinie oleju pora z czosnkiem, doprawiamy solą, pieprzem, kminkiem i imbirem. Dorzucamy dynię i smażymy jeszcze chwilę


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo lubię zupę z dyni
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ślicznie udekorowana
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    wygląda mega apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prezentuje się niezwykle smacznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prezentuje się niezwykle smacznie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !