Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sztuka mięsa po francusku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso wołowe 1 kg
masło 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Sztuka mięsa po francusku

Mięso pobić tłuczkiem, posolić, popieprzyć. Zwinąć w rulon i piec na rożnie polewając masłem. Podawać z pieczonymi ziemniakami i bulionowym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak