Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, opłukać i osączyć. Czosnek obrać i zmiażdźyć. Pieprz utłuc w moździerzu. Na oliwie podsmażyć krótko czosnek, dodać całe pieczarki oraz pieprz i smażyć 5 min. Doprawić sokiem z cytryny, gorczycą i solą. Grzyby dusić jeszcze 10 min, aż sos wyparuje. Następnie ostudzić i podawać na przystawkę lub jako dodatek do dań mięsnych.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    pieczarki zawsze the best!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    helena4

    mmm brzmi apetycznie musze sprobowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    Fajna przystawka na imprezę
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    super uwielbiam pieczarki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    Zawsze robiłam ale z cebulką, czosnek też lubię więc spróbuję:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Czosnkowe pieczarki to doskonały pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pieczarki,mniam,mniam...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    nikusonka

    spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobrze przyprawione
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi apetycznie muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !