Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nerki wieprzowe lub ozorki do jarzyn

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

nerki wieprzowe 2
jajko 1
masło 10 dkg
bulion

Przepis i sposób przygotowania na: Nerki wieprzowe lub ozorki do jarzyn

Nerki lub ozorki ugotować w bulionie. Pokroić na płaskie kawałki, wymaczać w jajku, bułce tartej i smażyć na maśle. Podawać z jarzynami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babciagramolka 06.12.2010 18:09
Zawsze robię tylko duszone- takich nie znałam.
buksiak12 31.08.2010 15:10
fajny przepis
Dorota71 31.08.2010 14:28
super
Emilia22 31.08.2010 13:21
ciekawy przepis
Emilia22 31.08.2010 13:20
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak