Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycel z wafli ryżowych

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wafle ryżowe 1 opakowanie
jajko 1 sztuka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycel z wafli ryżowych

Wafle ryżowe rozgnieść w misce dość porządnie. Można także najlepiej zrobić to tłuczkiem. Kiedy wszystkie wafle rozgnieciemy wbijamy jajko i mieszamy. Można także dodać trochę pieprzu lub kucharka. Formułować różnej wielkości sznycle. Panierować z dwóch stron i smażyć na oleju. Fajny dodatek do ziemniaków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Poison1988 16.10.2011 09:35
wygląda smakowicie i jakie proste w zrobieniu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak