Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szparagi 1 kg
masło 10 dkg
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi na ciepło

Oskrobać z włókien wzdłuż szparagi, powiązać w pęczki i gotować w osolonej wodzie do miękkości. Wyjąć na półmisek i polać roztopionym masłem z sucharkiem lub białym sosem/

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 07.03.2012 21:41
Marcia7 widać, ze to szparagi na fotce. Nie robiłem takich, jakoś nie przepadam.
marcia71 29.05.2011 13:26
mi to raczej wygląda na fasolkę szparagową a nie na szparagi
Klaudia007 08.07.2010 10:17

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak