Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna surówka obiadowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzodkiewka
cukinia
biała kapusta
natka pietruszki
pęczek szczypiorku
sól
ocet jabłkowy
oliwa
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna surówka obiadowa

Cukinię , rzodkiewkę i paprykę dokładnie umyć i pokroić w drobną kosteczkę. Opłukaną kapustę poszatkować .Zieleninę opłukać i posiekać. Wszystkie warzywa skropić oliwą i octem.Doprawić przyprawami do smaku(solą,pieprzem,cukrem).
Podawać do mięs w szczególności.
Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 09.04.2013 23:27
Może w końcu przyjdzie wiosna i warzywka stanieją
adam1f 09.02.2013 00:32
dobra
jerry1 09.12.2011 09:22
Lubię taką:)
RenataZ-et 31.10.2011 20:38
bardzo dobra
Justyna Jussstiii 17.10.2011 11:10
super
PaniMISIOWA 14.10.2011 09:08
samo zdrowie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak