Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Jelito grube moczymy kilka godzin w zimnej wodzie.Następnie dokładnie myjemy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    lubię kichy :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    A ja jestem ciekawa jak smakuje, bo jeszcze nie miałam okazji spróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    no ciekawe nie powiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Mogę wpaść?:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Jolanta pewnie ale weź grzybki albo mapę z zaznaczonymi miejscami grzybobrań :o) Zrobimy kiszkę z grzybami :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Co za smakowitości :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    bardzo lubimy ,mniam !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !