Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka umyć,osuszyć i pokroić w kostkę 1 cm.Papryki umyć,oczyścić z nasion i również pokroić w kostkę.Ogórka przekroić wzdłuż,łyżeczką usunąć pestki, pozostały miąż również pokroić w kostkę.Na rozgrzanym tłuszczu usmażyć kurczaka na złoty kolor.Dodać orzechy,a następnie warzywa,wlać bulion warzywny i dusić około 10 min.Dodać przecier pomidorowy i doprawić do smaku solą i pieprzem.Podawać zaraz po przygotowaniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zjadłabym takiego kurczaka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Idealnie trafia w moj gust
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny przepis na smaczny obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pysznie i zdrowo, bo sporo witamin
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha kurczaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !