Sposób przygotowania

Krok 1 / 9

Ciecierzycę zalewamy wodę i zostawiamy na noc. Pierś z kurczaka kroimy w kostkę. Cebulę po obraniu kroimy w kostkę. W garnku na maśle podsmażamy przez 3 minuty kurczaka, ciecierzycę i cebulę, przyprawiając solą, pieprzem, szafranem, cynamonem. Podczas smażenia cały czas mieszamy.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    az trudno mi sobie wyobrazic jak to smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    aż mi ślinka cieknie
  • -1
    original
    Opublikowano

    treonina

    mimo nazwy składniki całkiem do siebie pasujące, ciekawe jak smakuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    napewno smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pięknie nam tu odkrywasz tajniki kuchni arabskiej - dla mnie rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !