Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinie faszerowane szpinakiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinie małe 6
szpinak świeży lub mrożony 500 g
feta 1
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinie faszerowane szpinakiem

Cukinie przeciąć wzdłuż na pół. Łyżką wyjąć miąższ. Cukinie wstawić do piekarnika na około 10 min. Przygotować szpinak na patelni, doprawić (opcjonalnie można dodać mięsa mielonego). Nadzienie włożyć do cukinii i udekorować kostkami fety. Chwilę zapiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 24.11.2013 23:21
moje ulubione
kate.500 14.07.2012 23:34
super fajny pomysl
ziutula
ziutula 11.06.2012 22:47
dla mnie smaczne zestawienie potrawy...
IZABELA29 05.06.2012 08:44
świetna i smaczna propozycja
Iwusia 26.04.2012 22:54
smakowicie :)
bami 25.04.2012 20:26
Szybkie danie :)
kanu83 16.04.2012 19:34
mniam
stokrotka 08.02.2012 23:23
super
Margo1 05.01.2012 09:31
rewelacja
szymon9 24.12.2011 14:57
uwielbiam szpinak!
Iwona51
Iwona51 22.12.2011 09:46
super
IKrakowianka 23.11.2011 15:59
to coś dla mnie
Kopiko1983 26.10.2011 06:39
Bardzo apetyczne danie!
Monika193
Monika193 23.10.2011 00:18
smaczne
IlonaAlbertos 19.10.2011 21:22
Uwielbiam szpinak i fetę.
Ania67 17.10.2011 09:17
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak