Sposób przygotowania

Cukinie przeciąć wzdłuż na pół. Łyżką wyjąć miąższ. Cukinie wstawić do piekarnika na około 10 min. Przygotować szpinak na patelni, doprawić (opcjonalnie można dodać mięsa mielonego). Nadzienie włożyć do cukinii i udekorować kostkami fety. Chwilę zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam szpinak i fetę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Bardzo apetyczne danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    to coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    szymon9

    uwielbiam szpinak!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Szybkie danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowicie :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetna i smaczna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie smaczne zestawienie potrawy...
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super fajny pomysl
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !