Sposób przygotowania

Makaron gotujemy wodzie, a następnie odcedzamy. Kabanos kroimy w małe kawałki i podsmażamy. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Pieczarki myjemy, obieramy i kroimy w plasterki. Cebulę, paprykę oraz pieczarki podsmażamy na roztopionej margarynie. Dodajemy do tego kabanos, i ugotowany makaron i jeszcze chwilę podsmażamy całość. Na koniec doprawiamy do smaku pieprzem, solą i czosnkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    ciekawy przepis, pyszny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !