Sposób przygotowania

Odsączamy owoce z puszki - sok zlewamy do osobnego naczynia, a następnie rozcienczamy go z odrobiną alkoholu. Uprzednio przygotowanym sokiem nasączamy każdy kawałek biszkoptu (tylko gorną część).Na okragły talerz układamy pierwszy biszkopt i smarujemy go śmietankowym kremem do tortów, na ktorym układamy odsączone owoce z puszki.Dodajemy kolejny biszkopt i tym razem smarujemy go dżemem.Układamy ostatnią warstwę biszkoptu i całość (łącznie z bokami) smarujemy czekoladowym kremem do tortówTorcik posypujemy wiórkami kokosowymi.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    owoce z puszki, krem z torebki i kupny biszkopt = to chyba nie jest domowy tort?
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !