Sposób przygotowania

Warzywa kroimy i zalewamy wodą- kilka cm ponad powierzchnię- dodajemy kostki rosołowe i gotujemy.
Na oliwie podsmażamy posiekany czosnek i cebulę.
Gdy warzywa są miękkie dodajemy do zupy śmietankę i podsmażoną cebulę z czosnkiem- chwilkę gotujemy.
Przyprawiamy świeżo zmielonym pieprzem i posiekaną natką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetna na zimę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetny pomysł na warzywną zupę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    bomba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !