Sposób przygotowania

Schab pokroic w plastry. Pieczarki i cebulę pokroić w plasterki. Na dno naczynia żaroodpornego wysypać trochę zupki następnie ułożyc parę plasterków schabu, na to trochę cebuli i pieczarek. Zasypać zupką i powtórnie ulożyć jeszcze jedną warstwę. Całość zalać śmietaną tak aby przykrywala ona pozostale składniki. Piec przez 3 godziny pod przykryciem w temperaturze 200 stopni. Najlepiej podawać ze swieżą bagietką. Warto czekać - schab jest pyszniutki;)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krystian3

    swietny!!! wczoraj robilem - najepszy byl ten sosik!!! I schabik taki delikatny PYCHA

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !