Sposób przygotowania

Pieczarki poszatkować. W garnku roztopić masło, dodać poszatkowaną cebulę a następnie pieczarki. Delikatnie podsmazyć a następnie zalać polową bulionu. Gotować przez 15 minut a następnie zmiksować po czym dodać pozostałą część bulionu. Gotować jeszcze przez 5 minut. Dodać śmietanę oraz sól i pieprz do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    oba zdjęcia ściągnięte z sieci - czy zdajesz sobie sprawę, że to zwykła kradzież?
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    oj nieładnie, nieładnie
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Dlaczego po raz kolejny naruszasz regulamin?
  • 1
    original
    Opublikowano

    maadzia19

    Ajjj, teraz juz wiem, ze nie dodaje sie takich fotek!! Wszystkie trzy przepisy zglaszalam juz do moderatora ale nadal nic. Wiecie moze ile zazwyczaj sie czeka? Pozdrawiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !