Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet solferino

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet rybny 50 dag
sos worcester 2 łyżeczek
Sól czosnkowa jodowana Prymat
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
masło 10 dag
oliwki

Przepis i sposób przygotowania na: filet solferino

filety skropić sosem worcester i o panierować smażyć koncentrat wymieszać z papryką i masłem i solą czosnkową lukrownicą wycisnąć na plasterki cytryny udekorować oliwkami i ułożyć na rybie

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 16.10.2011 09:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak