Sposób przygotowania

DO MISKI WRZUCAMY 1 KG UMYTYCH NÓŻEK Z KURCZAKA WBIJAMY 2 JAJKA DOKŁADNIE SMARUJĄC MIĘSO WRZUCAMY CZOSNEK , SÓL , ZIOŁA PROWASALSKIE , BAZYLIE WSZYSTKO WYMIESZAJĄC NASTEPNIE PRZEKŁADAMY DO REKAWA FOLIOWEGO CAŁĄ ZAWARTOŚC ZAMYKAJĄC GO SZCZELNIE WKŁADAMY NA 2 GODZINKI DO LODÓWKI ABY MIĘSKO PRZESZŁO ZAPACHEM ZIÓŁ NASTEPNIE DO ROZGRZANEGO PIEKARNIKA 200 STOPNI WSADZAMY WORECZEK I PIECZEMY OK 60 MIN PO TYM CZASIE WYCIOGAMY WORECZEK PRZECINAMY I NASZE MIĘSKO JEST GOTOWE

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !