Sposób przygotowania

Boczek i kiełbasę pokroić i podsmażyć na maśle. Zalać zakwasem i bulionem, dodać majeranek i gotować przez 20 minut. Następnie dodać czosnek (wyciśnięty) oraz śmietanę. Zdjąć z ognia.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krystian3

    wygląda smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajna \"micha\"...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    uwielbiam żurek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    ja tam ziemniaków do żurku nie dodaję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !