Sposób przygotowania

Umyte pomarańcze obieram i wycinam z nich fileciki bez albedo. Umytego ogórka kroję w cienkie plasterki i mieszam z cząstkami pomarańczy, dodaję żurawinę i jeszcze raz delikatnie mieszam.

Wszystkie składniki sosu mieszam do uzyskania emulsji. Sałatkę polewam sosem i odstawiam do lodówki na kilka minut, aby przeszła smakiem.

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    kolorowa :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ciekawe jak smakuje takie połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dla mnie to nowość,tak jeszcze nie jadłam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    oryginalne połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawe połączenie smakowe ale pięknie się prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    rewelacja!!!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    myślę że to wspaniałe połączenie, koniecznie muszę wypróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takie połączenie widzę pierwszy raz,ładnie kolorystycznie,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    wygląda apetycznie ,ale jak sama nie zrobię takiej to nie dowiem się jak smakuje:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł muszę przyznać że zaintrygowało mnie to połączenie postaram się wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    niesamowite połączenie składników
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Połączenie faktycznie jest dość niecodzienne, ale smaczne. Polecam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !