Sposób przygotowania

Gotujemy wywar na kości z liściem laurowym i suszonymi grzybkami. Cebulę i czosnek siekamy w kostkę i smażymy na maśle z odrobiną cukru. Gdy grzybki będą już miękkie dodajemy usmażoną cebulę z czosnkiem i mieszamy - na małym ogniu. Następnie do wywaru dolewamy ok.0,5 l barszczu, doprawiamy solą i majerankiem dodajemy jajko i posypujemy szczypiorkiem.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    fasola

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Bardzo apetycznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Bardzo apetycznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    M-W

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !