Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z gruszkami i kapustą pekińską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5 szt.
gruszki 2 szt.
brzoskwinie w puszce 0,5 szt.
sok z cytryny do smaku
cukier do smaku do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z gruszkami i kapustą pekińską

Kapustę poszatkować, gruszki obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić w kostkę. Brzoskwinie odsączyć z zalewy, pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać, doprawić sokiem z cytryny i cukrem. Smacznego!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 12.01.2012 10:31
ciekawa sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak