Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty z bakaliami

4.0
(23)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rodzynki 50 g
orzechy 50 g
figi 50 g
olej sojowy 3 łyżki
sól, cukier, pieprz, sok z cytryny DO SMAKU
kapusta czerwona 400 g

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty z bakaliami

Kapustę umyć,poszatkować i posolić.Bakalie umyć i posiekać.Wymieszać z kapustą, dodać olej,doprawić do smaku.Pasuje do drobiu pieczonego i cielęciny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 06.11.2012 09:42
ciekawa..
Margo1 08.10.2012 09:31
jadłam taką , jest pyszna
mimcia 03.02.2012 22:08
smaczne i łatwe. super. :)
Edyta31 15.07.2011 00:09
najważniejsze, że z bakaliami:)
Anna210 04.04.2011 11:42
super !
Anna210 04.04.2011 11:42
super !
Edyta38 25.01.2011 09:58
pyszna :)
mehia 26.10.2010 19:56
extra :)
mehia 26.10.2010 19:56
extra :)
Josef1 28.08.2010 08:14
super
Aleksandra54 24.08.2010 17:25
Pycha!!!!!!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak