Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa duszona w sosie śmietanowym.

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 kg
natka pietruszki
koperek
Szczypiorek cienki
śmietana gęsta 1
masło 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa duszona w sosie śmietanowym.

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie ,następnie wrzucić na roztopione masło i dodać zieleninę oraz śmietanę. Przyprawić i dusić chwilę pod przykryciem. Dobry dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 01.10.2012 20:07
bardzo apetyczne
bartek8585 26.07.2012 23:20
w takiej wersji jeszcze nie jadłem
romanrafal
romanrafal 08.02.2012 16:08
smaczna
Mysiunia 05.11.2011 14:21
w takiej wersji jeszcze fasolki nie jadłam, a myślę ze by mi smakowała:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak