Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie zawijane w oleju.

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matyjasy 10 płatów
musztarda
cebula 1 duża
sok z cytryny
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie zawijane w oleju.

Śledzie odmoczyć, by nie były za słone. Polać sokiem z cytryny i posmarować cienko musztardą. Posypać drobno posiekaną cebulą, zwinąć w rulonik i spiąć wykałaczką. Ułożyć w słoju i zalać olejem. Wstawić do lodówki na noc, następnego dnia gotowe do spożycia:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszkalider 05.12.2012 10:41
takie jak lubię
SYLKA 27.06.2012 09:47
super
Justa32 13.12.2011 16:36
super śledzie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak