Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biały barszcz podwójnie grzybowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rydze 4 szt
natka pietruszki 3 szt
Barszcz biały 1 z grzybami

Przepis i sposób przygotowania na: Biały barszcz podwójnie grzybowy

4 rydze umyć i pokroić na mniejsze kawałki. W 500 ml zimnej wody wymieszać całe opakowanie barszczu białego z grzybami i wlać do rondelka, gotować na małym ogniu, dodać pokrojone rydze i gotować 10 minut co jakiś czas mieszając. Zupę przelać do miseczek wraz z grzybami i udekorować natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 11.10.2011 21:54
smaczny barszcz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak