Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gorące migdały w curry

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

migdały blanszowane 80 dkg
oliwa 1 łyżka
curry 1/2 filiżanki

Przepis i sposób przygotowania na: Gorące migdały w curry

Na oliwę ,rozgrzaną na patelni wrzucamy migdały,po paru minutach migdały powinny być lekko przypieczone,zdejmujemy wówczas je z patelni,szybko posypujemy curry,mieszamy i podajemy gorące.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 16.01.2012 11:01
super
Ewelina47 17.12.2011 19:00
ciekawe
Magdalena1110 20.11.2011 21:11
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak