Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

pieczarki pokroić w dość grube plastry, wrzucić do garnka, posolić i dusić do miękkości


Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis,musi być smaczny bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pekińskiej nie jadłam bigosiku, trza wypróbować...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    nigdy nie gotowałam pekinki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pysna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też nigdy nie gotowałam bigosu z kapusty pekińskiej
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    lubię bigos
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    trzeba będzie taki zrobić:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    mi smakuje :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !