Sposób przygotowania

Piwo podgrzać razem z sokiem z czarnego bzu. Uważać by nam nie wykipiało, gdyż strasznie się pieni ;) Dodać łyżkę miodu i pić na ciepło. Takie piwko jest dobre na zimowe wieczory i na przeziębienie.
Przepis na sok z czarnego bzu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/154426/czarny-bez-na-przeziebienie-i-kaszel-.html (ja wykorzystałam ten)
Drugi przepis: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/167386/sok-z-czarnego-bzu-.html
Na zdrowie :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobre na dziś
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    takie lekarstwo to z przyjemnoscia sie bierze ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    niestety ,nie mam soku takiego ale malinowym zastąpię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Mi soczek też się już kończy. Na przyszłą zimę muszę zrobić więcej :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Mi soczek też się już kończy. Na przyszłą zimę muszę zrobić więcej :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo ciekawe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !