Sposób przygotowania

Pieprz utłuc niezbyt drobno w moździerzu. Polędwicę lekko posolić, obtoczyć w pieprzu, zawinąć w folię aluminiową i włożyć na noc do zamrażarki. Następnie pokroić ostrym nożem na bardzo cienkie plasterki (jak opłatek). Podawać na przystawkę, polane lekko oliwą z oliwek lub majonezem i posypaną kaparami.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    fajna przystawka
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    tak sobie przystawka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Jako ze lubię tatara to carpaccio jest też dla mnie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    słabe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !