Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cytryna w czekoladzie

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekolada gorzka 100 gram
cytryny 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Cytryna w czekoladzie

Tabliczkę czekolady połamać na kawałki i rozpuścić czekoladę. Cytryny należy umyć i obrać ze skórki. Cytryny maczamy do połowy w rozpuszczonej czekoladzie i układamy na tacy, która wkładamy później do lodówki, żeby czekolada stężała.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edi 23.12.2011 23:12
ciekawe połączenie:)
edi 23.12.2011 23:12
ciekawe połączenie:)
edi 23.12.2011 23:11
ciekawe połączenie:)
tomek18 12.10.2011 07:20
świetna:) uwielbiam cytryny a w połączeniu z czekoladą musi być super
owocówka 11.10.2011 15:14
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak