Sposób przygotowania

Tabliczkę czekolady połamać na kawałki i rozpuścić czekoladę. Cytryny należy umyć i obrać ze skórki. Cytryny maczamy do połowy w rozpuszczonej czekoladzie i układamy na tacy, która wkładamy później do lodówki, żeby czekolada stężała.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetna:) uwielbiam cytryny a w połączeniu z czekoladą musi być super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    ciekawe połączenie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    ciekawe połączenie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    ciekawe połączenie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !