Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kuskus z pstrągiem i grzybkami mun

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrag filet 1 szt
cytryna
sól do smaku
kuskus 1/2 szkl
grzybki mun 2 łyżki
papryka żółta 1/2 szt
tofu 1/3 szt
pędy bambusa
koperek
sos chili

Przepis i sposób przygotowania na: Kuskus z pstrągiem i grzybkami mun

Pstrąga solimy i smażymy na patelni z obu stron. Następnie kropimy go sokiem z cytryny . Kuskus zalewamy wrzątkiem nakrywamy . Paprykę kroimy w paski . Grzybki moczymy 10 min w wrzątku pod przykryciem następnie gotujemy 10 min i kroimy w paski . Wszystkie składniki łączymy doprawiamy sosem chili i sosem sojowym . Dodajemy pokrojone tofu i posiekany koperek .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 26.03.2012 21:37
mam kupiony i musze z niej coś zrobić
iwa643 11.10.2011 06:26
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak