Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztet z selera

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler 3 sztuki - średnie
marchewka 1 sztuka
pieczarki 0,5 kg
cebula 3 sztuki
margaryna 1 kostka
jaja 4 sztuki
czosnek 3 ząbki
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z selera

Starte na tartce warzywa: seler, marchewkę, pieczarki, cebulę gotować przez około pół godziny z margaryną. Wystudzić. Dodać 4 jaja, czosnek(rozdrobniony), przyprawę do sałatek, pieprz, sól i bułkę tartą, Wymieszać . Przelać do formy i piec przez około godzinę w 180 stopniach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 01.04.2012 22:05
extra
aleksa123 01.11.2011 08:56
ciekawy przepis
ronald88 16.10.2011 12:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak