Sposób przygotowania

Kapustę pekińską obrać z nieładnych liści, umyć i poszatkować drobno. Pokroić w kosteczkę ogórka. Marchew umyć, obrać i zetrzeć na dużych oczkach tarki. Pora umyć i pokroić w półplasterki. Wszystkie składniki wrzucić do miski, wymieszać. Dodać majonez w takiej ilości , jaką lubimy. Doprawić do smaku odrobiną soli i pieprzu. Wstawić na godzinkę do lodówki aby smaki nabrały mocy. Taka sałatka pasuje do kotletów na obiad i ziemniaczków.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealna do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna- robie podobną
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !