Składniki:
Grube plastry kiełbasy szynkowej | 4 szt |
mąka | 0,5 szklanki |
mleko | 0,5 szklanki |
woda | 1/3 szklanki |
jajko | 1 szt |
sól, pieprz | do smaku |
olej do smażenia | 4 łyżki |
ser żółty | 2-3 (tarty) |
Grube plastry kiełbasy szynkowej | 4 szt |
mąka | 0,5 szklanki |
mleko | 0,5 szklanki |
woda | 1/3 szklanki |
jajko | 1 szt |
sól, pieprz | do smaku |
olej do smażenia | 4 łyżki |
ser żółty | 2-3 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: