Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Prażone migdały z miodem i bananem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

migdały 100 gram
masło do smażenia 2 łyżki
miód lipowy 2 łyżki
jabłka 2 szt.
cynamon Prymat 1 łyżeczka
śmietana 150 ml
banan 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Prażone migdały z miodem i bananem

MIgdały w płatkach podsmażyć na rozgrzanym maśle, gdy już bedą złociste dodać miód oraz pokrojone w plasterki banany i jabłka. Posypać cynamonem wg uznania. Przełożyć do salaterki. Gdy ostygnie polać śmietanką. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 05.11.2012 20:19
Apetyczny deserek
edi 05.01.2012 16:58
super
sunnymood 23.12.2011 23:01
super deserek:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak