Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kostkę, solimy i pieprzymy.
Podsmażamy na rozgrzanym
oleju. Przekładamy do garnka. Na patelni smażymy
pokrojoną kostkę cebulę. Przekładamy do
mięsa. Dodajemy pozostałe przyprawy i bulion.
Dusimy na małym ogniu około 30 minut. Po tym
czasie dodajemy okrojone w plasterki pieczarki.
Dusimy następne 30 minut. Gotowy sos zagęszczamy
mąką wymieszaną z wodą. Makaron gotujemy al dente.
Przekładamy do gulaszu i mieszamy. Gotowe do
podania.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    wyglada pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię to jedzenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !