Sposób przygotowania

Kapustę gotuję w lekko osolonej wodzie. Drobno posiekaną cebulkę smażę z ugotowanymi i drobno pokrojonymi grzybkami. Mięso smażę i przekładam do ugotowanego ryżu. Dodaje do tego cebulkę z grzybkami. Przyprawiam do smaku pieprzem, solą, magą. Tak przygotowany farsz nakładam na liście i zawijam. Wkładam do naczynia żaroodpornego i piękę do miękkości. Przed podaniem polewam sosem pomidorowym.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    lubimy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    bardzo lubimy! pyszne domowe gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    dzisiaj juz wiem co będzie na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    moje ulubione:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszne i bardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mogłabym je jeść cały czas
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    moje ulubione danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !