Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera z rodzynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler korzeniowy średniej wielkości 1 szt,
majonez tradycyjny 3 łyżki
cukier do smaku
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera z rodzynkami

Seler zetrzeć na tarce, dodać sparzone rodzynki, majonez, cukier i sok z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać. Przyrządzić około 15 min. przed podaniem. Doskonale smakuje do panierowanej piersi z kurczaka! Polecam.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beatris 10.10.2011 21:10
Ja lubię dodać jeszcze jabłko do takiej surówki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak