Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie tak, by był sprężysty, przecedzić, przelać zimną wodą i wystudzić. Mięso pokroić na podłużne kawałki, oprószyć solą i pieprzem, usmażyć na patelni grillowej (na odrobinie oleju) na złoty kolor, ostudzić. Łodygi selera oczyścić, usunąć włókna i pokroić w plasterki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    pyszna, lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczne po??czenie sk?adników :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Fajna nie taki oklepany przepis dla mnie nowość
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    musi byc smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !