Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuszczam we wrzątku i mieszam, aż będzie bez grudek.Białko ubijam z cukrem na sztywną pianę.Do żelatyny dodaję tyle mleka, aby dało w sumie pół szklanki, mieszam i dolewam to do ubitej piany. Całość wylewam do pojemnika i wkładam do lodówki na ok 2 godziny. Po schłodzeniu kroję w kosteczkę i obtaczam w kakao.

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna slodka pokusa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    lubię takie słodkości
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    extra:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    fajny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !