Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Krok 1

Udka Przekładamy do miski lub garnka i przygotowujemy zalewę. Ilość zalewy jest zależna od ilości mięsa oraz wielkości naczynia w jakim je przygotowujemy, ale proporcje są zawsze takie same. Do litra zimnej przegotowanej wody doidajemy wszystkie przeprawy i mieszamy do czasu rozpuszczenia soli, następnie zalewę wlewamy do miesa i pozostawiamy je tak całą noc.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Super sprawa tak przygotowane mięsko. Też marzę o swojej wędzarni. Muszę o tym pomyśleć przez zimę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Oj musi byćpyszniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pyszności
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Co za rarytas !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    najlepsze!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam wędzony drób, a tej wędzarni już długo Wam zazdroszczę !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mysiunia

    A jaki pyszny schab i boczek wyszedł na święta :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jeśli sam coś zrobisz wtedy wiesz tak naprawdę co jesz. Świetny przepis szkoda, że niewiele osób ma dostęp do wędzarni. Ale jest nadzieja, że im więcej osób poczyta sobie takie przepisy to w ogródkach jak grzyby po deszczu zaczną wyrastać wędzarnie :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !