Sposób przygotowania

Biały chleb kroimy w drobną kostkę, smażymy na rumiano na rozgrzanym maśle. Pod koniec smażenia posypujemy czosnkiem granulowanym i doprawiamy świeżo mieloną solą morską. Grzankami posypujemy zupę bezpośrednio przed podaniem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niedługo będę robił pieczarkową więc może przepis się przyda ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Prosto, tanio, szybko i smacznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny dodatek do zup

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !