Sposób przygotowania

Mięso pokroić na kawałki. Oliwę wymieszać z sokami i musztarda i zalać mięso. Pozostawić na całą noc. Cebulę pokroić na cząstki. Na patyczki do szaszłyków nadziewać po kolei mięso, cebulę, pomidor, listki bazylii. Układać na grillu smażąc ok. 20 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !